Sjökvarnsbacken 10

Sjökvarnsbacken 10

Slutpris

6 800 000 kr


Saltsjöqvarn— Nacka

Sjökvarnsbacken 10


Slutpris
6 800 000 kr

Saltsjöqvarn— Nacka

Möjlig 4 rok - Garanterad garageplats - Perfekt belägen precis intill Danvikstull och Södermalm

Välkommen till denna ljusa och luftiga bostad som är perfekt belägen precis intill Danvikstull och Södermalm. Här befinner du dig i ett fridfullt och familjevänligt område med vacker natur och vatten i närområdet.

Du har även enkel tillgång till transporter, inklusive båt (SL) till Nybrokajen och närbelägna busshållplatsen Henriksdal, som erbjuder bussförbindelser till hela Nacka och Värmdö.

Bostaden har en välplanerad och trivsam layout med stora fönsterpartier som släpper in härligt ljus. De gemensamma utrymmena är inbjudande, och du har tillgång till ett rymligt vardagsrum. Dessutom kan du njuta av den inglasade balkongen som erbjuder en glimt av sjön. För närvarande finns två bekväma sovrum med gott om förvaringsutrymme, men det är möjligt att enkelt omvandla bostaden till en fyra och därigenom få tre sovrum.

Köket, elegant utformat platsbyggt Tibro kök, är centralt placerat i bostaden och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostaden har även två generöst tilltagna helkaklade badrum med golvvärme. Ett av badrummen är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Hela bostaden är prydd med genomgående ekparkettgolv och fräscha ytskikt. Det här är inte bara en bostad med en fantastisk placering och gångavstånd till Södermalm, det är även en smakfull bostad med optimal användning av varje kvadratmeter.

Föreningen är populär och erbjuder egna garage, en gästlägenhet, bastu med avslappningsavdelning och en rymlig tvättstuga.

Denna bostad är perfekt belägen med innerstaden på ena sidan och skärgården på den andra. Du kan njuta av den marina idyllen och ha bekvämt avstånd till det mesta, med vad som kanske kan kallas Stockholms bästa läge. Längs kajen erbjuds en vacker promenadväg med panoramavy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt det populära Elite Hotel, som serverar en generös frukostbuffé och har trevliga restaurangen SQ samt ett spa som drivs av Sturebadet. I Saltsjöqvarn bor du i en lugn och naturnära omgivning samtidigt som innerstaden praktiskt taget är runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt Hammarby Sjöstad, Sickla, östra Södermalm och Kvarnholmen. Det finns också utmärkta kommunikationer med olika busslinjer som inkluderar Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har en smidig koppling till Tvärbanan vid Sickla station. Vid kajen har du enkelt tillgång till båttransport (SL) som tar dig till Djurgården, Nybroplan, Frihamnen och Lidingö.


Boarea
101 kvm
Avgift
6 289 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Sjökvarnsbacken såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sjökvarnsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.