Roslagsbrovägen 53

Roslagsbrovägen 53

Slutpris

2 900 000 kr


Kvilunda— Norrtälje

Roslagsbrovägen 53


Slutpris
2 900 000 kr

Kvilunda— Norrtälje

Välkommen till denna Roslagsidyll

Välkommen till denna Roslagsidyll om ca 115 kvm på en stor varierad trädgårdstomt om 5660 kvm.

Det charmiga huset blandar den gamla charmen med moderna bekvämligheter. Det lantliga köket, med den intilliggande verandan som har en vacker utsikt över ängarna, rymmer ett stort matsalsbord. Mysigt vardagsrum med braskamin. Huset renoverades och byggdes till 2007. Huset består av totalt fem rum varav tre sovrum. På baksidan har man en stor insynsskyddad altan i perfekt sydvästläge där man kan avnjuta solen långt in på kvällen.

Den stora varierade tomten har plan gräsyta med bärbuskar och äppelträd samt odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade.. Här finns även förråd samt en stor loge.
Huset ligger i Kvilunda med vackra omgivningar och blandad bebyggelse med allt från gamla torp till bondgårdar endast 10 min från Norrtälje. För den golfintresserade ligger Roslagens golfklubb endast 5 min bort och badsjö ligger inom cykelavstånd (Gillfjärden och Utlundabadet). Buss 645 går precis utanför knuten.


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 115 kr/år
Tomtarea
5 650 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Roslagsbrovägen såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Roslagsbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.