Frids stig 10

Frids stig 10

Slutpris

3 600 000 kr


Spillersboda - Frötuna— Norrtälje

Frids stig 10


Slutpris
3 600 000 kr

Spillersboda - Frötuna— Norrtälje

Sommaridyll med egen privat brygga, gästhus, utekök & uteplatser i alla väderstreck!

På vackra Norrmansö, enbart några minuters båtfärd från fastlandet och båt- och bilplats i Spillersboda, finns denna vackra idyll med altaner i alla väderstreck. Med skydd för både vind och insyn kan du uppleva årets alla årstider, från tidig vår till sen höst. Vid er egen brygga finns möjlighet för att se solen gå ner och ta ett dopp eller varför inte ge dig ut i ett av Stockholms bästa fiskevatten. Nu befinner vi oss så klart i vackra Roslagen och hit kommer man med bil från Stockholm på cirka 50 minuter eller SL-buss från Sthlm via Norrtälje 630. Väl framme i Spillersboda kan ni passa på att handla i den lokala lanthandeln innan ni packar båten för ca 5 minuters båtfärd ut till egen brygga. Det tillgängliga läget gör det utmärkt att pendla till arbetet under sommarhalvåret.

Huvudhuset på 77 kvm fördelas på ett charmigt skärgårds inspirerat kök med full maskinell utrustning, vardagsrum med vackert glasparti som är helt öppningsbart och en öppenspis, ett stort sovrum, stilrent helkaklat duschrum med wc (kommunalt v/a), golvvärme , två hallar som ger två ingångar till huset. Gästhus med två rum, kyl, skjutdörrar och egen altan, ytterligare uthus med gästrum med tvättmaskin/torktumlare, gästtoalett wc och snickarbod. På tomten finns vackra berghällar, flaggstång, körsbärsträd, jordgubbsland, potatisland, kryddodlingar, plan stor gräsmatta och altaner i alla väderstreck. Generös altan om ca 90 kvm med rejäl markis och infra värme, perfekt till grillkvällarna, genomtänkt utekök med grill och handdusch, nedsänkta spa-badkar, utedusch, stor mysig lounge del likt "Josefinas" uteservering på Djurgården, här slappar och sippar du på en god drink eller bara slö surfar. Pumphus med varmvattenberedare 300 liter. Super cool klätterställning med rutschkana, zip-line, klättervägg, koja, gunga och sandlåda.

Den egna privata bryggan bara 100 meter från huset med sitt ostörda läge med liten sandstrand, hopp brygga, flytbrygga med tre båtplatser, fin badklippa, grillplats och soldäck.
Nu finns också bygglov för utbyggnad av huvudhuset som blir totalt 115 kvm stort och ger dig två extra sovrum, större vardagsrum och en tvättstuga.

Som Taube skrev så är vi i Roslagens famn på en blommade ö, med havet och skärgårdens karga klippor men likväl uppe på fastigheten möts du av lummig, grönskande omgivning med möjlighet till att odla det som sommarens middagar kommer att erbjuda. Samla familj och vänner för det stora midsommarfirandet som anordnas av tomtägarföreningen varje år. Här erbjuds både lotteri för stora och små, bollkastning och den traditionsenliga dansen runt midsommarstången till musikanter. Eller varför inte anordna ert egna midsommarfirande på fastighetens stora gräsmatta med en lunch i många vänners sällskap som ryms på en av de stor altanerna.

Fastighetens läge har det mesta att erbjuda, allt från en löptur på en av öns många stigar, till en glass när båten behöver tankas vid Spillerbodas egna sjömack, här kanske du har tur att hitta en ” Top Hat”. Eller ta en utflykt för en lång lunch eller middag, på en av många närliggande sjökrogar. Vill ni ta en övernattning eller en minigolf så tar ni båten till Marholmen, eller varför inte en paintball-match? För de yngre finns även chansen att anmälas sig till Håtös uppskattade seglarskola, som varje sommar anordnas av Håtö seglarsällskap, läs mer på www.hatoseglarskola.se.

Här finns allt att uppleva och många fantastiska minnen väntar, för er som har tur att förvärva denna unika fastighet. Ett boende som ger dig livskvalité!
Varmt välkommen på visning!
/ Michelle Cardonius Friberg
0766 -77 71 18


Boarea/biarea
36/18 kvm
Driftkostnad
23 300 kr/år
Tomtarea
1 983 kvm
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Frids stig såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Frids stig.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.