Bangårdsgatan 26

Bangårdsgatan 26

Slutpris

3 325 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bangårdsgatan 26


Slutpris
3 325 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Villakänsla mitt i stan, vacker våning med bevarad charm renoverad 2012

Mycket vacker trerumsvåning i paradvåningsstil mitt i centrala Norrtälje i en k-märkt fastighet från 1898 med uppvuxen villaträdgård. Äldre charm möter modern funktionalitet och känslan är något alldeles extra. Mycket trevlig planlösning med fönster i alla väderstreck som ger ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Ljuvlig balkong om hela 12 m² i soligt söderläge som öppnar upp från vardagsrummet.

Här nyttjas ytorna optimalt och det finns många olika möbleringsalternativ. Direkt när du kliver in möts du av charmen och hela bostaden är smakfullt inredd i harmoni med husets historia, en trevlig blandning av det nya moderna bekväma med den charmiga känslan påtagligt bevarad. Hela bostaden är i ett mycket fint och väl omhändertaget skick, renoverad 2012. Takhöjden ger rymd och det härliga ljusflödet skapar trivsel. En verkligt trevlig detalj är kakelugnen i vardagsrummet som ytterligare bidrar till villakänslan. Här finns även två toaletter vilket är mycket efterfrågat, ett eget komplett duschrum lyxigt placerat i anslutning till ena sovrummet samt ytterligare wc med tvättmaskin/torktumlare centralt från hallen. Parkeringsplats och förråd hör till bostaden, liksom tillgång till en ljuvlig gammal uppvuxen trädgård fullt med äppelträd. Förening i det mindre formatet med tre lägenheter.

Här bor du nära allt med fint cityläge och perfekt pendlarläge. Ett av Norrtäljes absolut bästa lägen med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda av restauranger, shopping och kultur. Norrtäljes stadskärna och nya eftertraktade hamnen når du inom några minuters promenad, likaså välsorterad livsmedelsbutik. Fantastiska naturomgivningar med fina promenadstråk längs Norrtäljeviken och Societetsparken i närområdet.

Det här är ett boende för dig som uppskattar ett unikt boende med villakänsla i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 212 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.