Bergavägen 60 / Estuna / Norrtälje

Fräsch enplansvilla i fritt läge

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
164 323
Boarea/biarea
114/51 kvm
Driftkostnad
19 164 kr/år
Tomtarea
4 117 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergavägen 60 såldes av oss 2014-04-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Estuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, plan vackert belägen trädgårdstomt om hela 4 117 kvm med fri utsikt över åkrar och ängar ligger denna fina enplansvilla om 114 kvm med optimal planlösning och genomgående fräscha moderna ytskikt.

Huset har fyra bra sovrum och ett stort härligt vardagsrum med stora fönster och altandörr i söder, med utgång till den stora, insynsskyddade altanen i rakt söderläge. I det välutrustade köket sitter 4-6 personer perfekt i det stora burspråket. Fräscht badrum med kakel och klinker samt dubbla handfat. Hela huset har vattenburen golvvärme vilket ger en mycket skön inomhusmiljö.

Tomten har stora, plana gräsytor för lek och spel och en fint ordnad uppfart. Planteringar med äppel och plommonträn, vinbär, krusbär, rabarber, hallon och jordgubbar. Vacker utsikt över åkrar och ängar i söder, avskilt läge på stor tomt utan trafik eller störande grannar.

Här finns ett stort garage med gjuten platta, golvbrunn, vatten och el samt en isolerad, inredd gäststuga om ca 10 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.