Bergsgatan 12A

Bergsgatan 12A

Slutpris

1 875 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bergsgatan 12A


Slutpris
1 875 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Välkommen till en centralt belägen 3:a ett stenkast från Norrtäljes charmiga stadskärna!

Högt belägen invid naturområde endast ett stenkast från Norrtäljes charmiga stadskärna finner ni denna väldisponerade lägenhet om 3 rok. Lägenheten har äldre ytskikt, delvis inredning från tidigt -70 tal med bl.a tidsenligt kökskakel och mönstrade plastmattor. Köket har bra arbetsytor och matplats för 4 personer samt utgång till balkong i väster med utsikt mot naturområde. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp. Två sovrum med ingång till gemensam klädkammare. Badrummet är uppdaterat under början av 2000- talet med modern badrumsinredning.

Missa inte chansen att förvära en centralt belägen lägenhet med naturskönt läge invid Södra bergen. Runt hörnet ligger Norrtäljes charmiga stadskärna med idylliska trähus, butiker, restauranger samt Norrtäljes moderna badhus. Endast 3 minuters promenad till Norrtäljeviken och strandpromenad i Societetsparken. Här bor man bra i en förening med välordnad ekonomi.


Boarea
85.7 kvm
Avgift
3 064 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.