Blåbärsvägen 16 / Fågelsången / Norrtälje

Fågelsången - stort hus med bra läge

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
195/37 kvm
Driftkostnad
31 527 kr/år
Tomtarea
788 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåbärsvägen såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Blåbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa i två plan med många möjligheter i ett mycket bra läge i Fågelsången. Det övre planet öppen planlösning med kök från Ballingslöv och två riktigt stora sovrum samt badrum. Här är också utgång till två balkonger i söder och väster samt separat utgångar till tomten och den insynsskyddade uteplatsen på baksidan av huset.

Det nedre planet inrymmer, två sovrum, två badrum, tvättstuga och diverse förrådsutrymmen. Här finns möjlighet till en separat lägenhet. Här är även utgången till garaget. I anslutning till garaget finns en stor carport med plats för 4 bilar.

Huset ligger på återvändsgata med lugnt och barnvänligt läge. Du har nära till förskola, skola och mataffär, motionsspår och natur samt lokalbuss som lätt tar dig vidare till pendlingsbussarna mot Stockholm .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fågelsången

Villa/radhus området Fågelsången är ett lugnt och trivsamt bostadsområde i norra Norrtäljes innerstad.

Familjeliv

Här finner du en perfekt plats att bosätta sig med familjen eller om du bara söker dig ut till ett lugnt område men ändå vill ha närhet till resten av Norrtälje.

Natur

Närhet till naturlivet och skogspromenader finns i detta område. En promenad in i skogen finner du Porshanken som är ett gammalt soldattorp från 1800 talet. Idag används det av den ideella föreningen Club of Western. Här finns det möjligheter för skolutflykter och grillplats. Elljusspår på 11,5 km har utgångspunkt här.

Livsmedel

ICA Norrköp ligger strax söder om Fågelsången. Norrköp är en butik som tänker på framtiden och lägger vikt på miljöval och lokala leverantörer. Coop Nära finns också tillgängligt och har generösa öppettider. Precis vid coop butiken finns en obemannad OKQ8 och Pizzeria Arena med goda omdömen.

Skolor

I Fågelsången finns Freinetskolan Mimer med klasser från förskolan upp till årskurs 9. I den östra delen av Fågelsången finner du Solbacka förskola. På andra sidan av Vätövägen finns Grindskolan som tar in elever i årskurserna F-9 och Parkskolan med årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.