Bredsjön Solvägen 38 / Roslagsbro - Velända / Norrtälje

Fritidshus med nyrenoverat kök o badrum.

Slutpris
495 000 kr
Referensnummer
33 404
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
10 039 kr/år
Tomtarea
2 094 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bredsjön Solvägen 38 såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslagsbro - Velända är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en fin, öppen trädgårdstomt om 2094 m² ligger detta charmiga fritidshus om 68 m² med renoverat kök (2008), vintervatten och uthus.

Huset har två sovrum, nyrenoverat kök med fina vitvaror, stort vardagsrum med braskamin och ett fräscht badrum. Här finns en stor insynsskyddad altan i söder och ett uthus inrett som gäststuga med TC.

Den stora, öppna tomten inbjuder till lek och spel. Promenadavstånd till Bredsjön som bjuder på fiske och bad. SL-buss ca 2 km.

Huset har visst eftersatt underhåll och saknar godkänt avlopp. Då huset säljs genom god man enl samäganderättslagen säljs det med friskrivningsklausul.

Efter slutförd budgivning kommer ett auktionsförfarande äga rum på Mäklarhusets kontor den 10/10 kl 14.30. Ytterligare information om auktionsförfarandet kan fås av advokat Jonas Jaegerfalk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.