Dalbyvägen 9 E / Färsna / Norrtalje / Norrtälje

Ljus och modern gaveltrea med stor balkong i söderläge i populära Färsna

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 416 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalbyvägen såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Norrtalje samt även på Dalbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Färsna och denna mycket välplanerade och fina trerummare som stod inflyttningsklar 2014. Ett perfekt boende för dig som söker ett modernt och trivsamt boende med radhuskänsla. Här njuter du av stor balkong i söderläge, egen entré in till bostaden och parkering och förråd som hör till lägenheten. Genomgående ljusa fina materialval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum och stort duschrum med egen tvättmaskin. Fint soligt läge på husets gavel med fönster åt både öster, söder och norr. Månadsavgiften inkluderar både värma, vatten, parkeringsplats, förråd samt Telia Triple play med bredband, digital tv och telefoni. Färsna är ett mycket trevligt område med låg bebyggelse och härlig atmosfär. Området erbjuder vidare bra kommunikationer ner på stan och det är nära till butiker vid Knutby torg. Perfekt för barnfamiljer med både förskolor, skola och mycket lekytor. För den aktive finns naturen alldeles utanför dörren och erbjuder allt från vackra promenadstråk och el-ljusspår till 4-H gård. Detta område har något för alla, oavsett ålder och intresse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Färsna

Trivsamt avskilt område i Norrtälje

Familjeliv

Välkommen till ett optimalt område att flytta in med familjen. Färsna ligger lite avskilt från staden och medför lugn och trygghet. Förskolor finns i Färsna samt Jodens skola som tar in elever upp till årskurs 6. För de äldre finns Attendo Balders Båge angränsande till bostäderna så ni kan hålla hela familjen nära. Elbussar finns tillgängligt att ta sig från Färsna ner till centrum.

Natur

Skogspromenader är inte mer än ett stenkast ifrån området. Elljusspår med belysning finns för motion och cykling som leder från Färsna ner till Vigelsjö. Färsna gård angränsar till bostadsområdet. Där finns det hästar, getter, får, grisar, höns, katter och kaniner. Färsna gård har en mängd olika aktiviteter för barn och ungdomar t.ex. ponyridning, läger och djurskötarkurser.

Sport och fritid

Roslagsbowling erbjuder bowling för nybörjare och rutinerade och ligger ca 0,4 km från bostadsområdet. Ytterligare 0,4 km bort finns Roslagens Brukshundklubb där man kan tävla och träna. Norrtälje tennisklubb är belägen 1 km från Färsna och har 2 stycken hardcourt banor.

Shopping

Knutbytorg ligger ca 1 km från Färsna och där finns livsmedelsbutiker, bensinmack, pizzeria, möbelaffär, järnhandel med mera.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.