Domherrevägen 6 B / Domherren / Norrtälje

Välplanerad tvåa med attraktivt läge, endast en trappa upp!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
61.1 kvm
Avgift
2 353 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Domherrevägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Domherrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Domherren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Domherrevägen 6 B och denna välplanerade tvårummare med balkong i fritt västerläge med eftermiddags och kvällssol. Läget är bästa tänkbara med en kort promenad ner till centrum och mataffär finns tvärs över gatan. Föreningen är omtyckt med låga avgifter och välskötta fastigheter. Lägenheten är bekvämt belägen endast en trappa upp med ljusa välplanerade rum som är lätta att möblera och alla i bra storlek. Ett perfekt boende för dig som vill renovera efter eget tycke och smak då bostaden är i behov av genomgående upprustning . Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.