Drottning Kristinas Väg 51 G

Drottning Kristinas Väg 51 G

Slutpris

1 495 000 kr


Flygfältet— Norrtälje

Drottning Kristinas Väg 51 G


Slutpris
1 495 000 kr

Flygfältet— Norrtälje

Hiss! Ljus och välplanerad gavelfyra om 94 m² i fint skick med härligt läge

Med ett av områdets finaste lägen ligger denna välplanerade fyra om hela 94,4 m². Hissen tar dig bekvämt upp till våning tre där denna oerhört ljusa och trivsamma gavelfyra ligger med både sjöutsikt mot Norrtäljeviken mot öster och strålande eftermiddagssol på balkongen mot väster.

Högt och fritt läge där ljuset flödar från två håll och planlösningen nyttjas på bästa sätt, här finns två bad/duschrum och tre stora sovrum. Lägenheten är genomgående i ett fint skick med ljusa färgval och väl omhändertagna ytskikt, till stor del renoverad 2009 med bland annat helt nytt kök och badrum. Ett stort plus är lägenhetens fina balkong som ligger lugnt mot innergården med härlig eftermiddagssol. En perfekt plats att avnjuta alltifrån morgonkaffet till middag på kvällen då balkongen ligger med öppning direkt från köket.

För vardaglig bekvämlighet finns tvättstuga i huset och carport med förråd ingår i månadsavgiften. Välordnad förening med fina lummiga innergårdar och välskötta fastigheter, ett boende som passar alla åldrar. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område med buss direkt utanför, stor matbutik finns inom några minuters promenad och centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar service på promenadavstånd. Lugna omgivningar invid Norrtäljeviken med härlig natur och trevliga promenadstråk. Denna lägenhet är något alldeles extra med sitt trevliga läge, fina ljusinsläpp och komforten med hiss. Välkommen på visning av denna oerhört trivsamma lägenhet!


Boarea
94.4 kvm
Avgift
6 653 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.