Esplanaden 23 B

Esplanaden 23 B

Slutpris

1 645 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Esplanaden 23 B


Slutpris
1 645 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Mycket fin tvåa med balkong i söderläge och högt i tak

Med högt och fritt läge ligger denna fräscha tvåa som upplevs väldigt trevlig på plats. Lägenheten är genomgående smakfullt iordningställd med den klassiska känslan i lägenheten väl bevarad, takhöjden om ca 2,7 m bidrar till den luftiga känslan och lägenheten upplevs välplanerad och rymlig. Balkongen i söderläge in mot den öppna gården är ett stort plus. Stambytt duschrum.

Brf Hinden är en välskött förening med fin innergård och välskötta fastigheter. Gemensam tvättstuga finns i huset och två källarförråd hör till lägenheten. Just nu pågår balkongrenovering och fönsterbyte. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område med goda kommunikationer, centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Missa inte denna riktigt fina citypärla, nära det bästa Norrtälje har att erbjuda.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 766 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.