Fårbacksvägen 21 / Södersvik / Norrtälje

Nybyggd villa i Södersvik med vacker natur!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
105 kvm
Tomtarea
1 548 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fårbacksvägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fårbacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södersvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en vacker villa i natursköna Södersvik!

Huset är byggt i lösvirke med en byggnadsarea om 125 kvm med väldigt smart planlösning som erbjuder 4 rum varav 3 är sovrum.
Det är vackra trägolv genom hela huset med undantag för badrum samt vitmålade väggar. Fönsterpartier som erbjuder fint ljusinsläpp och man får en härlig känsla av naturen inpå.

Köket är rustat för att bo permanent och har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger en härlig yta att umgås på. Utgång till en stor terass som sträcker sig runt huset och ger sol från morgon till kväll i ett härligt söderläge.
Föreningen planerar för en brygga nere vid vattnet som man ser från köket genom att skapa en Gemensamhetsanläggning för den som vill vara med.

I närheten finns förskola, Rådmansö skola 0-6 års, Ica-butik i Gräddö och Tempo vid Vreta-handel.

Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du snabbt ut till Furusundsfjärden och Roslagens unika skärgård. Där finner man Furusund med sjömack, café och sjökrogar som Lidö, Fejan och Furusunds Värdshus. Utöver det upptäcker du en fantastisk skärgård med många fina badöar och stränder.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.