Fårbacksvägen 21

Fårbacksvägen 21

Slutpris

2 495 000 kr


Södersvik— Norrtälje

Fårbacksvägen 21


Slutpris
2 495 000 kr

Södersvik— Norrtälje

Nybyggd villa i Södersvik med vacker natur!

Välkommen till en vacker villa i natursköna Södersvik!

Huset är byggt i lösvirke med en byggnadsarea om 125 kvm med väldigt smart planlösning som erbjuder 4 rum varav 3 är sovrum.
Det är vackra trägolv genom hela huset med undantag för badrum samt vitmålade väggar. Fönsterpartier som erbjuder fint ljusinsläpp och man får en härlig känsla av naturen inpå.

Köket är rustat för att bo permanent och har en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger en härlig yta att umgås på. Utgång till en stor terass som sträcker sig runt huset och ger sol från morgon till kväll i ett härligt söderläge.
Föreningen planerar för en brygga nere vid vattnet som man ser från köket genom att skapa en Gemensamhetsanläggning för den som vill vara med.

I närheten finns förskola, Rådmansö skola 0-6 års, Ica-butik i Gräddö och Tempo vid Vreta-handel.

Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du snabbt ut till Furusundsfjärden och Roslagens unika skärgård. Där finner man Furusund med sjömack, café och sjökrogar som Lidö, Fejan och Furusunds Värdshus. Utöver det upptäcker du en fantastisk skärgård med många fina badöar och stränder.


Boarea
105 kvm
Tomtarea
1 548 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fårbacksvägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fårbacksvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.