Frötunagatan 11A / Grossgärdet / Norrtälje

Mysig vindsvåning

Slutpris
1 255 000 kr
Boarea
47,6 kvm
Avgift
2 167 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3
Såld
2018-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frötunagatan såldes av oss 2018-09-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Frötunagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig vindsvåning med atmosfär och utsikt över kyrkogården och härlig grönska.
Rummet är ljust och trivsamt och har fina parkettgolv, snedtak och harmoniska färger på väggarna. Plats finns för både matplats och soffgrupp. Med entré från vardagsrummet finns sovalkov med fönster. Hemtrevligt arbetskök. Badrum med badkar och tvättmaskin. Stort vindsförråd och även källarförråd finns till bostaden. Stabil och populär bostadsrättsförening som genomfört stambyte 1996.
Centralt läge i Norrtälje. Inom några kvarter finns pizzeria, kinakrog och thairestarurang samt kvartersbageri. 3 minuters gångväg till ICA Flygfyren där allt finns samt handelsplats med bl a apotek, Claes Ohlsson, KappAhl, Gant, Hemtex mm finns. 4 minuters gångväg till buss 676 till Danderyds sjukhus och Östra station på Valhallavägen i Stockholm, där T-bana tar vid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration