Fullriggarvägen 4 / Brevik, Håtöviken / Norrtälje

Bad, båt och relax

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
ca 70 kvm
Driftkostnad
22 872 kr/år
Totalareal
2 153 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fullriggarvägen såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på fullriggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brevik, Håtöviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längs Håtöviken finns flera fina områden för både fritidsboende eller permanentboende. Just detta hus ligger inne vid Bredviken på lugn återvändsgata. En trädgårdstomt med bergskulle och träd inramas fint av en Jämtlandsgärdegård. Ett hus i lantlig stil med spröjsade fönster, vackra trägolv och tak och spegeldörrar med ett vardagsrum, platsbyggt kök och stor matplats samt två sovrum på entreplan samt en egen spaavdelning med extra dusch och bastu i källaren. Via vardagsrummet når du både husets loft(extra sovrum) och altanen som sträcker sig längs framsidan. För den naturintresserade kan man ta cykel ner till områdets bad där även sjöbodar och båtarna ligger(ja du har rätt till en båtplats och sjöbod) och därifrån är det inte långt ut till Roslagens fina skärgård.

Det finns goda utrymmen under huset och i den fristående boden på tomten. Området är knutet till det kommunala V/A.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration