Gamla Norrtäljevägen 36

Gamla Norrtäljevägen 36

Slutpris

4 700 000 kr


Norrtälje

Gamla Norrtäljevägen 36


Slutpris
4 700 000 kr

Norrtälje

Hemtrevlig och välskött gård i vackra Roslagen!

Nu finns det tillfälle att förvärva denna trevliga villa om 126/10 kvm i två plan i populära Libby strax utanför Norrtälje!

Här bor ni fantastiskt charmigt med vackra gedigna trägolv och utsikt över fälten! Huset erbjuder bland annat ett härligt lantkök med vedspis, goda umgängesytor inne som ute, två kaklade duschrum med WC på var och ett av planen samt två rymliga sovrum med god förvaring. Ett hus att verkligen trivas och leva i!

Tomten om 4,29 ha passar utmärkt för den som vill ha hästar, får eller liknande. Fina beteshagar finns skyddat på bakre delen av fastigheten och den äldre ladan kan med fördel göras om till stall. Tomten i övrigt erbjuder vackra planteringar och en mysig fiskdamm. Här finns plats för hela familjen och sommarens lekar och spel.

Huset passar perfekt för den som pendlar med gångavstånd till Rösa trafikplats med bussar mot både Norrtälje och Stockholm. För den som åker bil har ni här enkel anslutning till 77:an. Arlanda når du under timmen och både Norrtälje och Rimbo ligger mindre än 15 minuter bort.

Ett hus som måste upplevas! Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
143/10 kvm
Driftkostnad
22 769 kr/år
Tomtarea
3.8472 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
Norrtälje Östra Libby 2:12
Såld
2018-02-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.