Götgatan 8 D

Götgatan 8 D

Slutpris

1 925 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Götgatan 8 D


Slutpris
1 925 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Välplanerad trerummare med utmärkt läge på Grossgärdet

Lägenheten visas den 27/3 klockan 14:30-15:00. Varmt välkommen till Götgatan 8 D och denna ljusa välplanerade trerummare med fönster åt två håll och en riktigt trivsam planlösning. Läget är högt och fritt helt utan insyn med läcker stadsvy åt ena hållet och vacker skogsdunge att vila ögat på från andra hållet. Det som verkligen är något utöver det vanliga med denna planlösning är att det finns balkongdörr från både vardagsrum och kök vilket verkligen är ett stort plus då balkongen ligger helt fritt med naturen som närmsta granne samt strålande eftermiddags/kvällssol. En riktigt njutbar plats för både fikastunder och måltider. Här finns ett rymligt vardagsrum, två bra sovrum och ett stort kök med fina arbetsytor och plats för matbord. Stambytt duschrum och inte minst det fenomenala läget är ytterligare stora plus.

Här bor du i en av Grossgärdets allra mest populära föreningar med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Ett utmärkt pendlarläge med en kort promenad till bussar mot både Stockholm och Uppsala. Mitt över gatan finns ett omtyckt bageri och på några minuters promenad finner vi Flygfyrens handelsområde med matbutik, apotek och flertalet stora affärer. Centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du också på några minuters promenad. Fin natur i närområdet med badplats och elljusspår på gångavstånd. Det är lätt att förstå att Grossgärdet är ett av Norrtäljes mest efterfrågade bostadsområden.

Brf Eneberg är en mycket omtyckt förening med välskötta fastigheter, fina allmänna ytor och låga månadsavgifter. Avgiften inkluderar både uppvärmning, varm och kallvatten, kabel -tv samt bredband 10 Mbit. Gemensam tvättstuga praktiskt belägen i samma uppgång finns och källarförråd hör till lägenheten. Kort kö till parkeringsplats med elstolpe, kostnad endast 100 kr/månad. Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha närhet till det mesta i mysiga Norrtälje. Vi ses på visningen!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 222 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.