Gransätersgatan 4C

Gransätersgatan 4C

Slutpris

1 700 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Gransätersgatan 4C


Slutpris
1 700 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bekvämt boende utan trappor i centrala Norrtälje

Välkommen till Gransätersgatan 4 C och den mycket efterfrågade föreningen Brf Lönnen. Ett omtyckt boende mitt i centrala Norrtälje i en väletablerad förening med låga avgifter, fin innergård och välskötta fastigheter. Här bor du komfortabelt helt utan trappor från entrésidan men en trappa upp från innergården då huset är byggt i suterräng.

Genomgående en ljus och trivsam bostad där det luftiga vardagsrummet och köket utgör en mycket trevlig del av lägenheten där en öppning har gjorts mellan rummen. Fint läge där vardagsrum och kök ligger öppet och fritt mot föreningens härliga innergård i soligt söderläge. Balkongen nås från köket och här är det lätt att ta med kaffekoppen ut för en fika i solskenet mot den grönskande gården. I blickfånget ser man husen i nya hamnen vilket ger en trevlig känsla för det centrala läget. Här finns också ett stort fint sovrum, praktisk klädkammare och snyggt duschrum. En riktigt fin planlösning där ytorna nyttjas på bästa sätt.

Välskött förening med fin grönskande innergård för medlemmarna att nyttja. Föreningen har under senare år bytt fönster och balkongdörrar och husen ger ett väldigt fint intryck både från in och utsidan. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och förråd hör till lägenheten. Låg avgift om 2 852 kr/månad som inkluderar både uppvärmning samt varm och kallvatten. Kollektivt bredband genom via föreningen för endast 95 kr/månad. Här bor man nära till allt med fint cityläge, invid Norrtäljes nya mötesplats i hamnen med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort. En perfekt lägenhet för dig som värdesätter både centralt läge och komforten utan trappor.

Välkommen på visning av en riktigt fin lägenhet!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 852 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.