Grindvägen 24 A / Grind / Norrtälje

Gaveltrea med balkong i västerläge

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
70.1 kvm
Avgift
3 219 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket trevliga gaveltrea i en av Grinds populäraste föreningar. Här är det bara att flytta in direkt, badrummet är helt nytt från 2014 då föreningen genomförde stambyte, förra året bytte man även till helt nya fönster. Lägenheten är fint planerad med bra förvaring och härligt ljus med fönster åt tre håll. Ett stort plus är balkongen som ligger lugnt in mot gården i västerläge med härlig eftermiddagssol. En perfekt plats att avnjuta alltifrån morgonkaffet till middag på kvällen då balkongen ligger med öppning direkt från köket. Lägenheten är genomgående i ett fint skick där målning av alla väggar gjordes under 2018. Snyggt kök i ek från 2007 och ett mycket fräscht helkaklat badrum med golvvärme och klinkers på golvet, en trevlig detalj är fönster i badrummet som efterfrågas av många. Välskött förening med trevliga innergårdar och låga avgifter, parkering finns att hyra med lediga platser direkt, från december kommer bredband att inkluderas i månadsavgiften. I Grind bor du i omtyckta och uppvuxna kvarter, utöver matbutiker, pizzeria, skola, förskola, lekplatser och busshållplats finns både Norrtäljeviken och centrum på bekvämt avstånd – i det här området är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grind

Grind- ett mycket trivsamt bostadsområde.

Skolor

Grind är ett lugnt bostadsområde med flera skolor och förskolor i området. I Grindskolan finns möjlighet att gå kvar ända upp till årskurs nio.

Fritid

Närhet till fina natur och strövområden med promenad och cykelvägar i området. Fin promenadväg längs Norrtäljeviken tar dig till centrum på ca 15-20 minuter.

Kommunikation

Lokalbuss finns med möjlighet att ta sig ner till centrum.

I området

Här finns matbutik och en populär pizzeria med stort utbud.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.