Grindvägen 2 P / Grind / Norrtälje

Ljus och trevlig tvåa i markplan med stor altan och trädgård

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 252 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grindvägen 2 P och denna oerhört välplanerade tvåraummare utan trappor och med egen altan och trädgård. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område där Brf Gärdet är en av områdets populäraste föreningar med stora gröna ytor och välskötta fastigheter. Lägenheten är ljus och trivsam med fönster åt två håll, från vardagsrummet ligger altanen och trädgården som är en förlängning av lägenheten under de varmare årstiderna. Här skapas vardaglig trivsel och gott om plats finns för både utemöbler och blommor. Fin inramning av staket och sidoskydd som ger en ombonad trädgårdskänsla. Planlösningen i lägenheten är väldigt trivsam där ytorna nyttjas på ett mycket bra sätt. Här finns ett stort sovrum, duschrum med egen tvättmaskin och fönster, kök med bra förvaring och vardagsrum med utgång till altanen. Förrådet ligger bekvämt i samma uppgång i anslutning till lägenheten. Föreningen är välskött och här finns både lekplats, grillplats och gemensamma tvättstugor för medlemmarna att nyttja. Grind är populärt för alla åldrar och ligger med gångavstånd till centrum. Hit går bussar som tar dig ner stan på endast några minuter och du har fina cykelvägar och fantastiska grönområden som sträcker sig ner till vattnet vid Norrtäljeviken. Mataffär finns bekvämt någon minut bort, där även pizzeria finns. Skolor och förskolor finns flertalet att välja mellan alldeles i närområdet . Välkommen till en lägenhet där det är lätt att trivas med både bekvämligheter i närområdet och förmånen att ha egen uteplats och trädgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grind

Grind- ett mycket trivsamt bostadsområde.

Skolor

Grind är ett lugnt bostadsområde med flera skolor och förskolor i området. I Grindskolan finns möjlighet att gå kvar ända upp till årskurs nio.

Fritid

Närhet till fina natur och strövområden med promenad och cykelvägar i området. Fin promenadväg längs Norrtäljeviken tar dig till centrum på ca 15-20 minuter.

Kommunikation

Lokalbuss finns med möjlighet att ta sig ner till centrum.

I området

Här finns matbutik och en populär pizzeria med stort utbud.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.