Grindvägen 2 U / Grind / Norrtälje

Markplan med egen altan och trädgård

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
73.1 kvm
Avgift
3 748 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en trea till salu i markplan med altan och trädgård! Välkommen till Grindvägen 2 U och denna trivsamma bostad komfortabelt belägen utan trappor. Här har du kombinationen av lägenhetens bekvämlighet och villans uteliv med en stor altan byggd 2018 med anslutande trädgård. Här har du din egen oas på hemmaplan med gott om plats för utemöbler, blomsterprakt och grönskande gräsmatta, redan på våren blommar magnolian. Fint läge med öppen vy och strålande förmiddagssol. Lägenheten är till stor del uppfräschad 2017 med målning av alla rum, fint ljusinsläpp med fönster åt två håll.

Grind är ett populärt område att bo i, här finns allt man kan önska sig runt knuten. Bra kommunikationer med buss i området, vacker natur nära inpå och gångavstånd till centrum. Matbutik finns bekvämt ett par minuter bort och likaså förskola och skola. Förrådet som hör till bostaden är praktiskt beläget på samma våningsplan med entré bredvid lägenhetsdörren. Välskött och omtyckt förening med lekplats och grillplats på gården. För dig som önskar altan och trädgård är detta ett boende du inte vill missa. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grind

Grind- ett mycket trivsamt bostadsområde.

Skolor

Grind är ett lugnt bostadsområde med flera skolor och förskolor i området. I Grindskolan finns möjlighet att gå kvar ända upp till årskurs nio.

Fritid

Närhet till fina natur och strövområden med promenad och cykelvägar i området. Fin promenadväg längs Norrtäljeviken tar dig till centrum på ca 15-20 minuter.

Kommunikation

Lokalbuss finns med möjlighet att ta sig ner till centrum.

I området

Här finns matbutik och en populär pizzeria med stort utbud.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.