Grindvägen 4 E, Hiss högst upp / Grind / Norrtälje

Stor härlig tvåa högst upp med hiss

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
65.5 kvm
Avgift
5 204 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset komfortabelt med hiss ligger denna stora tvåa om hela 65,5 m². Makalöst fint läge med ljuvlig balkong med förmiddagssol och utsikt mot Norrtäljeviken från ena hållet och strålande kvällssol med öppen vy från andra hållet. Lägenheten är genomgående i ett fint skick med ett helt nyrenoverat duschrum med tvättmaskin från slutet av 2019. Snyggt inrett med helkaklade väggar och klinker på golvet, golvvärme. Välplanerat kök i modern utformning med stor matplats invid fönstret med helt öppen utsikt. Här finns även en stor klädkammare som kan nyttjas som extrarum eller kontor. Lägenheten är genomgående mycket trivsam och behöver upplevas på plats, känslan av att bo högst upp är något alldeles extra.

Lägenheten har ett lugnt och fint läge i området med mycket grönska runtom. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och separat förråd hör till lägenheten. Mycket flexibelt tillträde.

Grind är populärt för alla åldrar och ligger med gångavstånd till centrum. Hit går bussar som tar dig ner stan på endast några minuter och du har fina cykelvägar och fantastiska grönområden som sträcker sig ner till vattnet vid Norrtäljeviken. Mataffär finns bekvämt någon minut bort, där även pizzeria finns. Skolor och förskolor finns flertalet att välja mellan alldeles i närområdet . Välkommen till en lägenhet där det är lätt att trivas med både bekvämligheter i närområdet och komforten av en stor luftig lägenhet med hiss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grind

Grind- ett mycket trivsamt bostadsområde.

Skolor

Grind är ett lugnt bostadsområde med flera skolor och förskolor i området. I Grindskolan finns möjlighet att gå kvar ända upp till årskurs nio.

Fritid

Närhet till fina natur och strövområden med promenad och cykelvägar i området. Fin promenadväg längs Norrtäljeviken tar dig till centrum på ca 15-20 minuter.

Kommunikation

Lokalbuss finns med möjlighet att ta sig ner till centrum.

I området

Här finns matbutik och en populär pizzeria med stort utbud.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.