Grönkullavägen 1

Grönkullavägen 1

Slutpris

1 495 000 kr


Gryta— Norrtälje

Grönkullavägen 1


Slutpris
1 495 000 kr

Gryta— Norrtälje

Avskilt läge med permanentstandard nära omtyckt badsjö!

Fint och välplanerat enplanshus om 70 kvm med lugnt läge längst in på återvändsgata. Nytt lantligt kök från 2015 fullt maskinellt utrustat, öppna sociala ytor med stora fönster och braskamin. Vidare i huset finns tre sovrum, nytt helkaklat duschrum med wc från 2013, tvättstuga och stort trädäck med kvällssol. Fastigheten ligger insynsskyddat och gränsar till allmänning. Lummig natur- och trädgårdstomt med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett naturskönt område bara 200 m från Grytsjön. Lantliga omgivningar med hästgårdar, mysiga skogsstigar med bär- och svamp marker. Nere vid sjön finns badstrand, badklippa, brygga för roddbåtar och fritt fiske. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
70/6 kvm
Driftkostnad
18 078 kr/år
Tomtarea
2 486 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grönkullavägen såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grönkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.