Gustaf Adolfs Väg 3

Gustaf Adolfs Väg 3

Slutpris

1 460 000 kr


Kvisthamra— Norrtälje

Gustaf Adolfs Väg 3


Slutpris
1 460 000 kr

Kvisthamra— Norrtälje

Charmig tvåa med villakänsla

Drömmer du om att bo i hus, men samtidigt passar livet bättre för lägenhet? I denna välplanerade tvåa i vackra Kvisthamra, finner du just det! Där charm möter unikum och promenaden ner på stan bara tar några minuter. Stort ljusinsläpp och fönster mot både gatan och fastighetens äppelrika trädgård.
Bostaden är fördelad på inglasad veranda/tambur, centrerad hall, vardagsrum, kök, sovrum och duschrum. Då lägenheten ligger i en villa, är just den känslan mycket påtaglig. Hemtrevligt och tillgängligt. bara en halv trappa upp. Parkering utanför dörren och egen ingång från gatan.

I denna lilla förening har man tvättstuga i källaren, liksom varmförråd. Ett rymligt kallförråd finns på andra sidan trädgården och där förvarar man med fördel sin cykel. Den härliga trädgården är ett sällsynt och uppskattad plats där föreningens medlemmar njuter året om. Nu på hösten är äppelträden magnifika och man glömmer lätt att man är mitt i vår fina stad, Norrtälje.

Från Gustav Adolfs väg 3 har du nära till buss, mataffär, stadskärna, parker och minigolf. Men framförallt är Norrtäljeviken bara ett stenkast bort och strandpromenaden som följer den, är populärt både för löprunda och söndagspromenad.

Välkommen på visning för att uppleva denna härliga bostad!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 828 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2016-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.