Halavägen 51 / Björknäs / Norrtälje

Charmigt sommarnöje med fantastiska omgivningar!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
37 kvm
Driftkostnad
11 212 kr/år
Tomtarea
2 206 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på halavägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på halavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björknäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt sommarnöje i Björknäs/ Hala som är ett populärt område ca 10 minuter från Norrtälje. I området finns anlagd badplats samt möjlighet till båtplats. Cykelavstånd till matbutik (Vreta handel) där sommarglassen kan köpas. SL buss har hållplats vid Vreta handel. Smakfullt renoverat hus med 2 rum och kök och nyinstallerad braskamin. Utanför stugan finns en stor altan om ca 70 kvm med insynsskyddat läge som blir som en förlängning av huset.På tomten finns en inbjudande gäststuga och 2 uthus.
Den här sidan av Roslagens har massor att upptäcka, varför inte ta en sväng till Rådmansö bageri och köpa dagsfärskt bröd eller ta en av de stora båtarna över till Åland. Norrtälje som ligger en kort bit med bil från området är en blomstrande sommarstad med massor att erbjuda. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.