Hällenvägen 33

Hällenvägen 33

Slutpris

1 030 000 kr


Grimsättra— Norrtälje

Hällenvägen 33


Slutpris
1 030 000 kr

Grimsättra— Norrtälje

Trivsamt fritidshus med högt läge

I idylliska Roslagen har ni nu möjlighet att förvärva ett trevligt fritidshus på en lättskött naturtomt med stora släta bergshällar.

Detta charmiga fritidshus om ca 59 kvm ligger vackert på en höjd och har en generös tomt om 2260 kvm. Den lättskötta tomten och altanerna blir den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner. En plats att verkligen njuta på och lämna vardag och stress!

Huset är en dröm för en barnfamilj. I sjön går det både att ro och fiska. Utålsviken blir alltid varm på sommaren med sköna badtemperaturer och stranden är perfekt för både stora och små.

Huset består av kök, vardagsrum med braskamin, två sovrum som lätt kan göras om till tre samt badrum med dusch och separett. På tomten finns också en förrådsbyggnad, utedass för gästerna samt gästhus.

Tomten är lättskött och utgörs både av skogsmark samt stora släta bergshällar. Här finns plats för sommarens alla lekar och spel. Efter några minuters promenad kommer man till samfällighetens välskötta strand med två bryggor. Utålsvikens vatten blir härligt varmt redan tidigt på sommaren vilket möjliggör ett dopp även för badkrukan. Vid sjön finns också grillplats, fotbollsplan med mål samt en vedeldad bastu! Otroligt omtyckt och välskött samfällighet.

För den naturintresserade finns runt knuten vackra marker för promenader och svamp- och bärplockning. En lugn oas att hämta energi från helt enkelt.

För den dagliga servicen finns närbelägna Nysättra med pizzeria, järnvaruhandel, byggvirke, färg, trädsgårdsverktyg samt diverse maskiner att köpa. Åker ni över till Vätö finns också en välsorterad mataffär i byn Harg.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
17 690 kr/år
Tomtarea
2 260 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hällenvägen såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hällenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.