Hattsundsvägen 111 / Rådmansö - Hattsundet / Norrtälje

Sjöställe - i söderläge med kvällssol

Slutpris
5 300 000 kr
Referensnummer
140 557
Boarea/biarea
120/10 kvm
Driftkostnad
24 760 kr/år
Tomtarea
2 705 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hattsundsvägen 111 såldes av oss 2014-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Hattsundet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Hattsundet i lugn miljö och med bästa läge mot sydväst ligger denna fastighet. Fastigheten har ett huvudhus (120 kvm) med garage samt en mindre hus (78 kvm), båda i söderläge med utsikt över vattnet och härlig kvällssol. Stort altandäck vid huvudhuset i söder med högt och fint läge. Härlig naturtomt som sluttar ner mot vattnet och sandstranden i söder. Vid vattnet finns en flytbrygga. Tomten är idag nystyckad och sträcker sig ca 10 m från vattnet men genom servitut har man tillgång till marken ner till vattnet med strand och brygga. Fastigheten har ett fantastiskt läge med sol från morgon till kväll i en lugn miljö vid en skyddad vik med havet runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.