Karby 10 / Estuna / Norrtälje

Fritidshus med massor av gammal charm!

Slutpris
1 210 000 kr
Referensnummer
133 760
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
11 830 kr/år
Tomtarea
5 426 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-05-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Karby 10 såldes av oss 2014-05-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Estuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor härlig uppvuxen trädgårdstomt om 5 426 kvm med fruktträd, bärbuskar och stora gräsytor ligger detta charmiga hus om 116 kvm med massor av vackra gamla detaljer bevarade som t.ex. kakelugn, vackra furugolv, stora enkelfönster, pärlspontspaneler m.m.

Huset som är i behov av lite kärlek bjuder på massor av charm med de stora, ljusa, luftiga rummen med fina eldstäder. Salen har vackra gamla furugolv, kamin och gamla tapeter bevarade, kammaren har en stor fin kakelugn och köket givetvis vedspis, fina skåp och matplats för 4-6 personer framför det stora fönstret. På övre plan hittar man två stora sovrum med eldstad i båda.

Den stora fina tomten har en öppen trädgård med plana gräsytor för lek och spel, eller kanske odling av en liten täppa. Massor av stora uppvuxna fruktträd och bärbuskar. På flera ställen tränger vackra blommor upp och vittnar om forna tiders planteringar. En del av tomten består av skog och här finns även en naturlig källa med tillhörande damm med kristallklart vatten.

På tomten finns även en stor lada om ca 100 kvm med en liten jordkällare och loft som ger massor av förvaring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.