Sök Meny
Såld

Norrtälje - Öster Knutby / Knutbyvägen 41

Renoverad 4:a med uthyrningsdel!

Ljus, välplanerad lägenhet med uthyrningdel på populärt läge vid Öster Knutby. Uthyrningsdelen har egen ingång, wc, dusch och kokvrå. Renoverad och modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Många fönster och utgång till balkongen vilket ger ett härligt ljus. Sovrummen är av god storlek, bra förvaringsmöjligheter. Fint läge nära natur och elljusspår. Kort promenad till centrala Norrtälje, busstationen med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm. Nära handelscentrum, Knutbytorg där det finns ett flertal butiker. Bostaden är belägen 1 trappa upp och hiss finns. Stort förråd hör till bostaden och tvättstuga finns i samma hus. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Öster Knutby
Knutbyvägen 41
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 5 200 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Knutbyvägen