Knutbyvägen 35 F

Knutbyvägen 35 F

Slutpris

1 665 000 kr


Öster Knutby— Norrtälje

Knutbyvägen 35 F


Slutpris
1 665 000 kr

Öster Knutby— Norrtälje

Fin trea med radhuskänsla i lugnt omtyckt område nära både stad och natur

Välkomna till natursköna Öster Knutby och denna välplanerade trea som är fint belägen en trappa upp. Här bor du på gaveln med egen entré och stort förråd i direkt anslutning . Mysig uteplats direkt nedanför trappen med plats för utemöbler och egna planteringar, en skön plats på hemmaplan för varma dagar. Läget är bästa tänkbara i föreningen med grönska runtomkring och helt utan förbipasserande biltrafik.

Här bor ni på 70 m² fördelat på två rymliga sovrum, vardagsrum och matplats med delvis öppen planlösning mot köket samt ett helkaklat duschrum. Genomgående ljusa fina färgval med fönster från två håll och ett fint kök som inbjuder till matlagning.

Föreningen är välskött och otroligt omtyckt med fina gemensamma ytor. Fräscha gemensamma tvättstugor och en festlokal med bastu inom föreningen som kan hyras av de boende. Området är uppvuxet och trivsamt och omtyckt för alla åldrar med ett fint läge nära naturen och endast en kort promenad till centrala Norrtälje. Ni bor också nära handelscentrum Knutbytorg där det finns ett flertal butiker och mataffärer.

Välkommen på visning !


Boarea
70 kvm
Avgift
4 364 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2
Såld
2020-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.