Kungsgatan 11 / Grossgärdet / Norrtälje

Fin tvåa med härlig karaktär och fantastisk läge nära centrum

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2018-05-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma tvåa på populära Grossgärdet. Här bor du i en lägenhet med en karaktär som gör att du känner en hög trivselfaktor direkt du kliver in över tröskeln. På Kungsgatan 11 bor du i en fin lägenhet med stor balkong i soligt söderläge och direkt access till centrumkärnan, perfekt en helgmorgon när du bara kan kliva upp och gå ned och sätta dig på ett av stans trevliga caféer för att inta en härlig frukost. På ett par minuter har du pendlarbussarna vid Gustavlunds busshållsplats och på kort promenadavstånd nås fina strövområden och handelsområde med ICA Flygfyren i spetsen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grossgärdet

Grossgärdet är en central plats i Norrtälje som ligger nära det mesta som innerstaden har att erbjuda. Här finns allt från handelsområden, butiksgator, polisstation, busstation, sjukhus, kemtvätt, restauranger, barer, träningsanläggningar, kyrkogård, nattklubb, konstgalleria etc.

Centrum

Välkommen ner till Norrtäljes mysiga innerstad. Butiksgatan som går genom centrum är en härlig promenad att gå mot Socitetsparken där man kan avnjuta den fina hamnen. Norrtäljeån är ett mysigt alternativ att promenera istället för att gå igenom butiksgatan.

Restauranger

Med det centrala läget medför att många olika restauranger finns tillgängliga. I Norrtäljes stadskärna finns restauranger för alla tillfällen.

Sport och fritid

För den träningsintresserade finns flertalet gym nere vid stadskärnan. Norrtälje sportcentrum är en kort promenad från Grossgärdet där sportevenemang hålls med jämna mellanrum. Vid sportcentrum ligger Friskis och Svettis som är en favorit av många Norrtäljebor. Badhuset ligger på södra bergen och erbjuder bad, bastu, relax etc.

Kommunikation

Lokalbussar passerar igenom Grossgärdet och tar dig enkelt ner till Norrtälje busstation som är utgångspunkten för alla linjer från Norrtälje. Stockholm är en smidig och bekväm resa med dubbeldäckarna som tar ca 70 minuter. Bilfärd in till Tekniska Högskolan tar ca 50 minuter från Norrtälje.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.