Lundmansgatan 13A 1½ tr / Grossgärdet / Norrtälje

4:a med öppen spis!

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
135 356
Boarea
90.6 kvm
Avgift
4 020 kr/mån
Driftkostnad
273 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-08-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundmansgatan 13A 1½ tr såldes av oss 2014-08-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad, nyrustad och trevlig lägenhet med stora fönster och härligt ljusflöde. Lägenheten har stora rum, inglasad balkong mot söder, öppen spis, renoverat badrum och gästtoalett. Stambyte utfört 2003. Föreningen har en vacker innergård och i närheten finns promenadområden.
Centralt läge i Norrtälje med balkong mot kyrkogården och söder. Inom några några kvarter finns pizzeria, kinakrog och thairestarurang samt kvartersbageri. 3 minuters gångväg till ICA Flygfyren där allt finns samt handelsplats med bl a apotek, Claes Ohlsson, KappAhl, Gant, Hemtex mm finns. 4 minuters gångväg till buss 676 till Danderyds sjukhus och Östra station på Valhallavägen i Stockholm, där T-bana tar vid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.