Maria Winkvists väg 10 6 tr / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Högst upp i huset med stor balkong i söderläge!

Brf Havsvyn
Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists väg 10 6 tr såldes av oss 2018-06-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden - Solbacka Strand. Här erbjuds en funktionell och välplanerade lägenhet om 3 rok med stor balkong i söder. Hiss i huset och parkeringsmöjligheter.

Högst upp i huset! Mycket trevligt planerad trerumslägenhet som ligger på husets sydvästra gavel. Stor fin balkong mot söder med naturskönt läge i anslutning till uppvuxen eklund. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Lägenheten är tillvalsutrustad utan extra kostnad. Köket från Ballingslöv har varmgråa köksluckor med svagt rundade kanter. Bänkskiva med Carrara marmor och infälld diskho. Kyl och frys samt inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn i rostfritt från Siemens. Två sovrum varav ett med garderobsvägg och skjutbara dörrar. I lägenheten fiinns även en klädkammare för effektiv förvaring.
Badrummet är inrett med handfatskommod med utdragbara lådor samt spegelskåp med ledbelysning. Duschpaket med takdusch och handduksvärmare. Vitt väggkakel och mörkt klinkergolv med komfortvärme.

Lägenheten är färdigställd och besiktigad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration