Maria Winkvists väg 10A / Solbacka strand / Norrtälje

Nyproducerad trea med rymlig balkong mot söder

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2018-07-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en av de moderna och välplanerade treorna, högst upp i sista huset i Solbacka Strand! Här bor du ståndsmässigt på 77 kvm med härlig utsikt mot ekskogen och en glimt av Norrtäljeviken. Rymlig balkong i söderläge med sol fram till sen eftermiddag.
Bostaden är planerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som möjliggör en trevlig inredning och fina sociala ytor. Köksdelen är utrustad med material av hög standard och mycket förvaring. Även duschrummet är väl utrustat med golvvärme, tvättmaskin och tumlare samt rymlig duschyta. Det romantiska sovrummet har en lyxig skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning och fönster ut mot villaområdet i Solbacka.

Välkommen till en mysig lägenhet som ger optimala möjligheter för trivsel och välmående på lång sikt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration