Nänningevik 180 / Rådmansö - Nänninge / Norrtälje

Nänningevik - sjöställe med högt läge

Slutpris
4 000 000 kr
Referensnummer
187 673
Boarea/biarea
93/15 kvm
Driftkostnad
21 320 kr/år
Tomtarea
2 720 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-11-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nänningevik såldes av oss 2014-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nänningevik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Nänninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med härlig utsikt över vattnet i söder och strandlinje mot nordost ligger detta sjöställe sist på återvändsgata. Strand med egen brygga i lugnt läge. Huvudhus för åretruntbruk i ett plan samt källare med sovrum, dusch och bastu. Fastigheten har även ett gästhus samt ett par förrådsbodar. Tomt med högt och avskilt läge där större delen är naturtomt med berghällar. Ner mot vattnet är det gräsmatta som passar för lek och spel.

Runt hörnet finns skärgården med alla dess småöar samtidigt som ytterskärgården ligger nära till hands. På sommaren bageri i Södervik 5 min med båt och skärgårdskrog på Högmarsö 20 min. Badplats 50 m.

Buss som går flera gånger per dag ca 2 km, till Norrtälje ca 15 min och till Stockholm strax under timmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.