Nänningevik 9 / Rådmansö - Nänningevik / Norrtälje

Trevlig familjevilla med dubbelgarage och möjlighet till båtplats via samfällighet!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
25 136 kr/år
Tomtarea
2 961 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Nänningevik såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nänningevik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Nänningevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga villa om hela 90 kvm i ett plan fördelat på 3 rum och kök.

Här finns plats för hela familjen med generösa sällskapsytor ute som inne och en genomgående hög standard i hela huset. Här möts vi bland annat av två sovrum, helkaklat duschrum, inglasat uterum som förlänger säsongen samt en altan med härligt solläge. När hösten kommer finns en värmande vedspis samt en stämningsfull öppen spis med insats i vardagsrummet.

På den stora trädgårdstomten om hela 2961 kvm finns gott om plats för sommarens lekar och spel. Med ett perfekt solläge kan ni njuta av solen hela dagen. Vidare finner vi här ett stort dubbelgarage med plats för två bilar och mycket annat, ett generöst gästhus med plats för flertalet gäster samt en snickarbod och bastu.

För den naturintresserade är detta också ett perfekt läge med fina vandrings- och svampskogar ett stenkast från huset. För den båtintresserade är havet inte långt borta och båtplats via samfälligheten finns en kort promenad från huset!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration