Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Odengatan 6 C

Centralt boende med kvalitet

Välkommen till denna ljusa, nyproducerade trea i populära Kristallen som stod klart för inflyttning 2013. Bostaden är belägen på en gavel med härlig utsikt över villakvarter och över Norrtälje stad. Rymlig balkong med både morgonsol och kvällssol. Här får du en ny lägenhet med genomgående ljusa ytskikt, ekparkett och stora härliga fönster utan insyn som ger lägenheten ett härligt ljusflöde. Stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns ner till entréplan. I föreningen finns övernattningsrum för gäster och bastu som kan hyras. Entré där du som inte vill ha trappor bekvämt kan ta dig in genom entrén i marknivå. Källarförråd som hör till bostaden finns i huset intill. God möjlighet att få antingen garage eller p-plats. De nya husen i Brf Kristallen har mycket centralt läge och har närhet till det mesta; butiker, mataffärer, busstorg med mycket bra pendlingsmöjligheter, samt Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Ett kvalitetsboende med hög klass. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Odengatan 6 C
Slutpris: 2 370 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 604 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Odengatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!