Odengatan 6 C / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Centralt boende med kvalitet

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 604 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odengatan såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Odengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa, nyproducerade trea i populära Kristallen som stod klart för inflyttning 2013. Bostaden är belägen på en gavel med härlig utsikt över villakvarter och över Norrtälje stad. Rymlig balkong med både morgonsol och kvällssol. Här får du en ny lägenhet med genomgående ljusa ytskikt, ekparkett och stora härliga fönster utan insyn som ger lägenheten ett härligt ljusflöde. Stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns ner till entréplan. I föreningen finns övernattningsrum för gäster och bastu som kan hyras. Entré där du som inte vill ha trappor bekvämt kan ta dig in genom entrén i marknivå. Källarförråd som hör till bostaden finns i huset intill. God möjlighet att få antingen garage eller p-plats. De nya husen i Brf Kristallen har mycket centralt läge och har närhet till det mesta; butiker, mataffärer, busstorg med mycket bra pendlingsmöjligheter, samt Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Ett kvalitetsboende med hög klass. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration