Odengatan 6d / Centralt / Norrtälje

Centralt läge med två fina uteplatser, nyskick från 2015

Slutpris
2 575 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 658 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan (inga trappor) (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odengatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Odengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Brf Kristallen som är ett av Norrtäljes mest attraktiva hittar ni denna genomgående lägenhet i markplan med två rejäla uteplatser, i nyskick från 2015. Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med hög standard rakt igenom, neutrala och stilfulla materialval. De båda uteplatserna ligger på varsin sida av byggnaden och här kan du forma egna små oaser samtidigt som du är en mycket kort bit från Norrtäljes stadskärna, det båda av bästa världar. Området speglar ordning och reda och är mycket väl omhändertaget.
Endast en kort promenad från lägenheten finner du centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Busstationen ligger på behagligt avstånd och passar dig som pendlar eller gillar ha närheten till bland annat Stockholm. Mer shopping och mataffärer hittar du vid Knutby Torg. Inte långt ifrån kan du ta långa promenader i vackra miljöer.

Den här lägenheten med dess bekvämligheter i och läge måste upplevas. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration