Österlisa 4 / Österlisa / Norrtälje

Vackert beläget fritidshus i Österlisa med bad och båtplats i Lisasjön

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
58 kvm
Driftkostnad
41 021 kr/år
Tomtarea
2 264 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på österlisa såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på österlisa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österlisa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Österlisa, en vacker kulturbygd i natursköna Roslagen. Här finner ni ett fritidshus som nuvarande ägare har nyttjat som permanentbostad. Huset är inrett med ett stort vardagsrum med insatsspis och ljusinsläpp från tre väderstreck. Utgång till inbyggd/inglasad veranda som är inrett med trägolv och skjutbara dörrar och fönster samt infravärme. Arbetskök samt två sovrum och ett rum som kan omdisponeras till sovalkov. Idag används detta rum för klädförvaring. Badrum med vattenwc och dusch. Under huset finns ett källarutrymme som används som förråd.
Natur och trädgårdstomt med stor plan gräsmatta som lockar till lek och bollspel. Förrådsbyggnad och vedbod samt gäststuga. Uppställningsplats för 2-3 bilar.
Det är ca 5 min promenad till Lisasjön. Här har man via samfälligheten fin båtbrygga samt badplats med badbrygga och sandstrand.
Med bil tar det 20 min till Norrtälje och 55 min till Stockholms City. Huset är besiktat och protokoll finns under dokument.


Missa inte chansen att förvärva ett fritidshus i vackra del av Roslagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.