Planetvägen 91 / Solbacka / Norrtälje

Stort kedjehus i Solbacka!

Slutpris
3 025 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
36 352 kr/år
Totalareal
284 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Planetvägen såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Planetvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta luftiga kedjehus bor du bekvämt på en yta om 139 kvadratmeter. Huset är beläget i Solbacka, vilket är ett område som gjort för en stor familj eller familjen som vill ha mer utrymme. 
Samfälligheten är välskött och trevlig med låga avgifter. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som parkeringsplats, gästparkering, lekplats och gröna ytor.

Huset är väl omhändertaget där man utfört större renoveringar som plåttak, panel och tilläggsisolering under 2000-talet. Här är det bara att flytta in.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Solbackas hjärta. Skola ligger inom gångavstånd och Förskola finns en promenad bort. Dessutom har man Livsmedelsbutik en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen till Planetvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.