Riksviksvägen 73 / Rådmansö - Södersvik / Norrtälje

Sjöglimt och badrocksavstånd till bad

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
165 228
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
27 005 kr/år
Tomtarea
2 099 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-05-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Riksviksvägen 73 såldes av oss 2014-05-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Södersvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt beläget på en fin sjönära tomt om 2 099 kvm med fin sjöglimt och härligt badrocksavstånd till stranden ligger detta fina fritidshus om 55 kvm med ljusa och fräscha ytskikt och kommunalt V/A med WC.

Huset har ett stort härligt kök med matplats för åtta personer, badrum med WC och vardagsrummet med täljstenskamin har stora fönster mot altanen i perfekt västerläge med sjöglimt.

Tomten är delad i två etage där det nedre består av en stor plan gräsmatta för lek och spel och den övre helt insynsskyddade delen har ina altaner och gräsmatta i helt perfekt kvällssolsläge med sjöglimt. Mycket lättskött tomt med härligt sjönära läge. På tomten finns även en gäststuga om ca 15 kvm samt ett förråd om 10 kvm.

Båtplats hör till huset och ingår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.