Rönnsbolsvägen 5 / Svanberga / Norrtälje

Stor nyrenoverad suterrängvilla

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
187/87 kvm
Driftkostnad
43 450 kr/år
Tomtarea
1 960 kvm
Rum
10 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på rönnsbolsvägen såldes av oss 2020-03-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på rönnsbolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svanberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor och hemtrevlig villa utanför populära Svanberga! Här ryms hela familjen på två plan plus övervåning. Huset har fyra sovrum samt möjlighet till sovrum med egen ingång i bottenvåningen. Fina sällskapsytor och gott om förvaring, precis det en barnfamilj behöver. Stort kök och stor matplats, På tomten finns två gästhus som är vinterbonade samt ett kallförråd. Samtliga byggnader är i gott skick.
På entréplan finns kök, matplats, två sovrum badrum samt utgång till altanen och på övre plan finns två stora sovrum. Bottenvåningen har gott om förvaring, stort badrum/tvättstuga, förråd/vinkällare samt groventré,

Svanberga ligger bara 10 minuter utanför Norrtäljestadskärna. I Svanberga finns skola (F-9), förskola, pizzeria, sjön Erken med omtyckt badstrand och god kommunikation till Norrtälje med buss. Busshållplatsen ligger ungefär 200 m från bostaden.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.