Roslagsbrovägen 53 / Kvilunda / Norrtälje

Välkommen till denna Roslagsidyll

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 115 kr/år
Tomtarea
5 650 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på roslagsbrovägen såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på roslagsbrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvilunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna Roslagsidyll om ca 115 kvm på en stor varierad trädgårdstomt om 5660 kvm.

Det charmiga huset blandar den gamla charmen med moderna bekvämligheter. Det lantliga köket, med den intilliggande verandan som har en vacker utsikt över ängarna, rymmer ett stort matsalsbord. Mysigt vardagsrum med braskamin. Huset renoverades och byggdes till 2007. Huset består av totalt fem rum varav tre sovrum. På baksidan har man en stor insynsskyddad altan i perfekt sydvästläge där man kan avnjuta solen långt in på kvällen.

Den stora varierade tomten har plan gräsyta med bärbuskar och äppelträd samt odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade.. Här finns även förråd samt en stor loge.
Huset ligger i Kvilunda med vackra omgivningar och blandad bebyggelse med allt från gamla torp till bondgårdar endast 10 min från Norrtälje. För den golfintresserade ligger Roslagens golfklubb endast 5 min bort och badsjö ligger inom cykelavstånd (Gillfjärden och Utlundabadet). Buss 645 går precis utanför knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.