Sjöbrisvägen 19 / Sundsta / Norrtälje

Trivsamt fritidshus med stor trädäckad altan samt gästhus om 20 kvm

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
80/47 kvm
Driftkostnad
27 125 kr/år
Tomtarea
1 897 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjöbrisvägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöbrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt fritidshus med åretruntstandard beläget i charmiga Sundsta strax väster om Norrtälje. Huvudbyggnad med två sovrum, kök och vardagsrum med braskamin samt badrum med vattenwc. Stor trädäckad altan inramad med staket i soligt söderläge Gästhus om 20 kvm med öppet upp till taknock samt altan under tak. Hönshus med inhängnad samt redskapsbod. Stor trädgårdstomt med vackra träd och trädgårdsväxter samt växthus och såbäddar. Grusad uppfart med uppställningsplats för 2-3 bilar. Samfälligheten är en mycket välskött förening som sköter vägarna sommar- som vintertid, badstranden, båtbryggorna och vattenförsörjningen.
Vatten finns tillgängligt året om via samfälligheten och vattenprover tas regelbundet. Samfällighetsföreningen har en egen informativ hemsida www.sundstasam.se.
Huset är besiktat och protokoll kommer i v. 39

Härliga omgivningar med bär- och svampskog i närområdet. För den golfintresserade finns golfbanor vid Sundsta Säteri som även erbjuder restaurang och bageri.
Till Stockholm tar det ca 50 minuter och till Norrtälje ca 15 minuter. SL-buss 653 som avgår från Norrtälje stannar i Sundsta med gångavstånd till huset.
Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett mysigt sommarnöje eller permanenthus i natursköna omgivningar med bad och båtmöjligheter i sjön Lommaren.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.