Sjöbrisvägen 18

Sjöbrisvägen 18

Slutpris

925 000 kr


Sundsta— Norrtälje

Sjöbrisvägen 18


Slutpris
925 000 kr

Sundsta— Norrtälje

Sundsta- något högt belägen tomt med utsikt mot sjön Lommaren

Nu finns det möjlighet att förvärva en av de sista tomterna i området Sundsta. Tomten ligger mot söder och med sjöutsikt mot Lommaren. Tomten är idag naturtomt med en del träd och sly. Delar av tomten har stenpartier. Planbestämmelserna för området (se dokument) säger en total byggyta på 100 kvm varav huvudhuset får vara max 80 kvm. El finns i anslutning till tomten och fiber finns i vägen. Vatten finns tillgängligt året om via samfälligheten. Samfällighetsföreningen har en egen informativ hemsida www.sundstasam.se.

Härliga omgivningar med bär- och svampskog i närområdet. För den golfintresserade finns golfbanor vid Sundsta Säteri ( hemsida https://sundstasateri.gastrogate.com/ , https://www.sundsta.se/) som även erbjuder restaurang och bageri.
Till Stockholm tar det ca 50 minuter och till Norrtälje ca 15 minuter. Med mindre båt tar man sig via Lommaren till Norrtälje ca 4 km. SL-buss 653 som avgår från Norrtälje stannar i Sundsta med gångavstånd till tomten.
Missa inte chansen att förverkliga drömmen om möjligheten till ett mysigt sommarboende i natursköna omgivningar med bad och båt möjligheter i sjön Lommaren.


Driftkostnad
3 976 kr/år
Tomtarea
1 821 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE SUNDSTA 4:64
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Sjöbrisvägen såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöbrisvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.