Sjöfartsgatan 1

Sjöfartsgatan 1

Slutpris

4 600 000 kr


Centralt - Hamnen— Norrtälje

Sjöfartsgatan 1


Slutpris
4 600 000 kr

Centralt - Hamnen— Norrtälje

Representativ 4:a om 94 kvm på vån 6 i Havstornet med svårslaget söderläge mot vattnet.

Unikt tillfälle att förvärva magisk lägenhet om 4 rok med svårslaget söderläge i Havstornet, Norrtälje hamn med utsikt mot vattnet och Societetsparkens grönska.

Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor som inbjuder till härliga middagar och mingel. De 94 kvm är fördelade på vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats och utgång till den härliga inglasade balkongen i söderläge. Tre fina sovrum varav ett master bedroom med stora fönster mot vattnet, walk in closet och duschrum en suite som ger en lyxig hotellkänsla. Ytterligare ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall med bra förvaring.
Genomgående ljus färgsättning och stora fönsterpartier som ger lägenheten ett otroligt fint ljusinsläpp och en känsla av rymd.
Måste ses!

Havstornet har ett modernt livsstilskoncept med conciergeservice och work-lounge samt gym i markplan. Som boende i Havstornet har du tillgång till båtpool, bilpool samt cykelpool genom touchkonceptet. Alla som bor i Havstornet har tillgång till denna App i sin mobiltelefon.

Här bor ni bekvämt med närhet till hav och natur men samtidigt med staden puls alldeles runt hörnet. I de nybyggda kvarteren i hamnen finns redan idag ett flertal trevliga restauranger att välja bland. Kajstråket inbjuder till promenader längs vattnet och sommartid avgår flera båtturer härifrån och tar er ut i skärgården. I Societetsparken som ligger på andra sidan hamninloppet finns både tennisbanor, utegym och café. Fortsätter man promenaden vidare längs vattnet, når man restaurang Havspiren, Borgmästarholmen och badstranden vid Kärleksudden.
I Norrtäljes idylliska stadskärna finns allt man kan önska sig i form av butiker, restauranger, caféer, kultur och service. Från busstationen avgår regelbundet pendlingsbuss mot Stockholm.


Boarea
94 kvm
Avgift
5 563 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 23 (Hiss finns)
Såld
2022-05-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Sjöfartsgatan såldes av oss 2022-05-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöfartsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.