Skogsviksvägen 39

Skogsviksvägen 39

Slutpris

2 550 000 kr


Kaggeboda— Norrtälje

Skogsviksvägen 39


Slutpris
2 550 000 kr

Kaggeboda— Norrtälje

Stort fritidshus med rogivande vy över viken

Här, på Skogsviksvägen 39 finns nu möjligheten att förvärva ett gediget byggt fritidshus med utsikt mot viken och tomt i högt läge. Husets 65 kvm är fördelade på hall, vardagsrum med öppenspis och matplats, helkaklat duschrum, arbetskök och tre sovrum. Utgång till altaner på både fram- och baksidan, beroende på var solen befinner sig. Ja, för i detta läge når du solen oavsett tidpunkt på dagen.
Huset är vinterbonat med wc till sluten tank, året-runt-vatten och välisolerat. Bara ca 150 m från fastigheten finns en badplats och ett par hundra meter bort finns bryggbad. Områdets pool (även barnpool) är ett populärt och välbesökt ställe under sommaren liksom den rejäla båthamnen.

Södra Kaggeboda ligger endast ca 10 minuter med bil från Norrtälje och har närhet till pizzeria och matbutik vid Vreta Handel, endast 3-4 minuter från området.

Välkommen på visning för att uppleva hus och område i verkligheten!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
22 655 kr/år
Tomtarea
1 900 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.