Smultronvägen 5

Smultronvägen 5

Slutpris

2 600 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Smultronvägen 5


Slutpris
2 600 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Sällan till salu! Trevligt kedjehus i härliga Fågelsången!

Sällan till salu!

Välkomna till detta välplanerade kedjehus i den charmiga stadsdelen Fågelsången. Kedjehusen i det här området är sällan till salu, vilket ger er en unik möjlighet att förvärva denna fastighet.
Ni möts av en trevlig entré med gräsmatta och planteringar jämte uppfarten till garaget.
Sedan välkomnas ni in till en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Direkt till höger ligger köket med plats för matbord och gott om arbetsytor för den matglada kocken eller bagaren att laga sina favoritrecept.
Hallen leder er vidare in i huset där det finns badrum med dusch och grovtvättrum i anslutning till ytterligare förvaringsytor och rymligt garage. Vidare kommer ni till det stora vardagsrummet bestående av en social matsalsdel med utgång till terrass och bakgård samt en sällskapsdel. Vardagsrummet har många fönster vilket bidrar med stort ljusinsläpp från den välskötta blomster- och fruktträdgården.
Trappen i hallen nere leder er upp mot ytterligare en ljus liten hall på övervåningen. Där finner ni en rymlig klädkammare, två sovrum mot framsidan och två sovrum mot trädgården med utgång till en kungsbalkong. Här finner ni även husets andra badrum utrustat med badkar.

I Fågelsången har ni nära till matbutik och en mycket populär pizzeria. Promenadavstånd till stadskärnan. Endast 500 meter från huset ligger en skola med utbildning från förskoleklass till årskurs 6, vilket är en stor fördel för barnfamiljen, samt elljusspår och utegym för träningslystna året om och lekplatser. Området är lugnt och tryggt med många barnfamiljer, vilket skapar en trivsam och familjevänlig miljö. Det finns utmärkta pendlingsmöjligheter med stadsbussen som går bara några hundra meter bort och från busstationen går direktbuss till Stockholms innerstad. Till Stockholm tar det cirka 50 minuter med bil.

Livet på Smultronvägen 5 är enkelt och bekvämt - välkomna hem till ert drömboende!


Boarea/biarea
116/16 kvm
Driftkostnad
20 731 kr/år
Tomtarea
310 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Smultronvägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Smultronvägen.

Boka värdering

Lena Sjöstedt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.