Solparksvägen 15A / Solbacka strand / Norrtälje

Tvåa högst upp med utsikt över Norrtäljviken från balkongen

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 758 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solparksvägen såldes av oss 2017-05-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solparksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I april var det inflyttning på Solparksvägen 15 i Solbacka strand. Huset har fem våningar med totalt 22 lägenheter och hiss och ligger som ett av de fyra främre husen. Nu finns chansen att förvärva denna fina två högst upp med vacker sjöutsikt från balkongen. Balkongen på 10,3 kvm har sydöstligt läge. Lägenheten har ett ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett sovrum med klädkammare och ett stilfullt badrum med kombinerad tvättmaskin, torktumlare.
Förråd i källaren.

Brf Solviken ligger i ett trivsamt bostadsområde med utsikt över Norrtäljeviken och med kolonilotter och naturvårdsområden med vackra ekar intill. Cykel- och promenadväg till centrala Norrtälje längst med vattnet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration