Solparksvägen 11 A

Solparksvägen 11 A

Slutpris

2 230 000 kr


Solbacka Strand— Norrtälje

Solparksvägen 11 A


Slutpris
2 230 000 kr

Solbacka Strand— Norrtälje

Inglasad balkong om hela 19 m² i ljuvligt söderläge, allt i toppskick nybyggd 2018

Välkommen till en ljus och välplanerad gavellägenhet i nyskick från 2018 med en inglasad balkong utöver det vanliga. Just denna planlösning är mycket uppskattad tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp och balkongen om ca 19 m² vänd mot Norrtäljeviken. Här finns din egen oas på hemmaplan och inglasningen förlänger säsongen och ger en njutbar plats en stor del av året. Här finns plats för både soffgrupp, matplats och växtlighet.

Här bor du i en välplanerad trerummare, modernt inredd med hög komfort och självklart finns hiss upp till bostaden. Fantastiskt fint hörnläge i sydost som bjuder på många soltimmar och fint ljus i hela bostaden. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen. Här finns ett komplett duschrum med golvvärme, spotlights, tvättmaskin, torktumlare och praktisk förvaring. Köket från Ballingslöv inbjuder till matlagning och är fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Siemens. Två bra sovrum och klädkammare för extra förvaring. Som pricken över i finns den enorma inglasade balkongen i soligt läge som erbjuder ett extra rum. Förråd finns till lägenheten och parkering och carportplatser finns att hyra genom föreningen. I dagsläget finns ledig carport.

Här bor du i ett av Norrtäljes nya bostadsområden med närhet till både hav, stad och natur. Solbacka Strand ligger omgivet av vacker natur med ekbackar och havet framför, en utemiljö som lockar sommar som vinter. Fina promenadstigar finns i naturreservatet Lindholmen och strandpromenaden till centrum längs med Norrtäljeviken är mycket populär. Närheten till stan och alla bekvämligheter i kombination med ett lugnt naturnära område vid vattnet finner du i Solbacka Strand. Här bor du även med närhet till matbutiker, förskola/skola och kommunikationer. Välkommen på visning av denna oerhört trevliga lägenhet!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 354 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-08-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.